Meteen naar de content

Laatste actiedag!

  Bestelling & Levering

  Bestelling en levering 

  Beautyfan is trots op haar innovatieve werkwijze. Onze kracht ligt in de relaties die we hebben opgebouwd met fabrikanten uit Azië waar ook een groot deel van ons personeel gevestigd is. Samen met hen zorgt ons team van Beautyfan voor een gevarieerd aanbod van mooie producten. We streven daarbij naar de beste deals, die we zo veel mogelijk laten aansluiten bij de actuele Nederlandse trends. Dit continue avontuur: het zoeken, importeren en testen van buitenlandse producten, doen wij met veel enthousiasme.

   

  Op deze manier dragen wij graag een steentje bij aan een toekomst waarin fabrikanten waarbij het goed behandelen van de medewerkers en het tegengaan van kinderarbeid hoog in het vaandel staat uit minder welvarende landen de verbinding te laten vinden met de Nederlandse consument. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen, en geven we je via ons veilige en vertrouwde platform toegang tot unieke producten van hoge kwaliteit, tegen de allerlaagste prijs.

    

  Je geduld wordt door ons beloond
  Zodra je een product bestelt, verzenden wij deze altijd rechtstreeks vanuit de fabriek in het buitenland waar ons magazijn en een deel van team Beautyfan gevestigd is. Op deze manier kan Beautyfan jou voor een betaalbare prijs voorzien van alle producten die ervoor zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt, en blijft!

    

  Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden vanuit de leveranciers. Deze leveranciers zitten overal ter wereld maar voornamelijk in Azië. Het gevolg hiervan is dat het soms wat langer duurt voordat het product bij je thuis bezorgd wordt (9-15 werkdagen).

  Wegens het COVID-19 doen pakketjes helaas langer over hun weg naar je voordeur!

  Deze langere verzendtijd weegt echter niet op tegen de vele voordelen zoals: een lage prijs, verzending mét track & trace, de beste klantenservice, en nog veel meer...

   

  Je bestelling komt zo goed als altijd binnen 2-3 weken binnen. Als er vier weken zijn gepasseerd, neem dan contact met ons op. 

  Beautyfan garandeert dat iedere bestelling wordt geleverd. Mocht je na 4 weken je bestelling nog niet hebben ontvangen, dan ontvang je het complete aankoopbedrag terug. Mocht je bestelling dan alsnog arriveren, dan mag je die uiteraard behouden.

  Met andere woorden: iets langer wachten, voor de beste deals.

  * Alle verzendtijden zijn exclusief oponthoud, douane-vertragingen en verwerkingstijden.

  * Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer de gegevens bij bestelling foutief worden ingevuld. Indien nodig, neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we dit zo snel mogelijk recht kunnen zetten.

   

  Gratis verzending!

  Wij bieden al onze klanten gratis verzending!

  Alleen maar tevreden klanten!

  Klanten geven ons 4.8 van de 5 sterren!

  24/7 klantenservice

  Onze klantenservice medewerkers staan dag en nacht voor u klaar!