VANDAAG TOT 50% KORTING!

Over ons

Goed voor jezelf zorgen, het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want naast je gezin, werk, familie en vrienden, houd je nauwelijks tijd over. En goed voor jezelf zorgen, dat kost tijd.


Maar liefst 83% van de vrouwen is niet tevreden over haar uiterlijk. Toch komt lichamelijke verzorging en ontspanning bij veel van ons op de laatste plek. Ongelooflijk zonde, want zoals je misschien wel herkent: Hoe lekkerder je in je vel zit, hoe leuker het leven is. Maar wáár haal je de tijd (en zin) vandaan om de mooiste versie van jezelf te worden, en te blijven?

Beautyfan
Meer tijd kunnen we je niet geven, maar tijdbesparing wel. Daarom focussen we ons bij Beautyfan op tijdbesparende tools die jou zelfverzekerd, mooi en ontspannen laten voelen. De meest innovatie gadgets zorgen ervoor dat jij met korte dagelijkse handelingen de mooiste en meest ontspannen versie van jezelf wordt én blijft. Er zijn al genoeg dingen waar je je druk om moet maken, laat jouw spiegelbeeld daar geen een van zijn.

 

Onze service
Bij Beautyfan zijn we niet alleen fan van beauty, maar ook van goede service. Heb je vragen of opmerkingen? Dan mag je ons op de contact pagina altijd een bericht sturen. We zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een antwoord hebt ontvangen, of verder bent geholpen. Ook staat Beautyfan voor:

 

Gratis verzending: Wij bezorgen kosteloos in de hele wereld binnen 2-5 werkdagen.

 

100% tevredenheidsgarantie: Hoewel wij onze producten nauwkeurig testen voordat deze in de webshop worden verkocht, kan het zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Geen probleem. Je retourneert jouw pakketje gemakkelijk binnen 14 dagen en wij storten daarna direct jouw geld terug.

 

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bent u (dringend) opzoek naar een product die u niet kunt vinden in ons assortiment? Neem contact op via de contactpagina en ons team gaat direct op zoek naar het door u gezochte product!